Paulus Molnár Borház

A Paulus Borház a Móri borvidék legnagyobb borászata: 130 hektáros szőlőterülete varázslatosan szép, festői környezetben, a Vértes-hegység lábánál található. Ez az értékes szőlőterület az alapkő, a pincészetben a legmodernebb technológiákat használva, de az ősi mesterség gyökereire, hagyományaira támaszkodva készítik boraikat.

A kezdetek

A szőlők telepítése 2008-ban kezdődött a Móri Bor Kft.-vel, maga a Paulus Borház 2012-ben alakult. .Legnagyobb területen Generosa-t, Ezerjót, Olaszrizlinget, Chardonnay-t és Királyleánykát telepítettünk. 2015-ben Paulus Brut pezsgőnk elnyerte az „Év Csúcspezsgője” díjat, Paulus Rosé borunk pedig 2018-ban, 2019-ben is az „Ország Legjobb Rosé bora” lett.

Az ideális szőlő

A szőlő mindig legyen olyan, amit szívesen megennénk mi magunk is – egy megfelelő fekvésű szőlőbirtokra szükségünk lesz mindenképpen. Nem gondolhatjuk komolyan, hogy egy olyan gyümölcsből finom érlelést, ezen kívül aszút lehet készíteni, amely alapvető módon nem finom, esetleg ízletes.

A titok a jó fajtában, megfelelő táptalajban, ezen kívül a nagyszerű érlelési technikában rejlik. Ez utóbbi szigorú üzletei titok: minden egyes pincészet megtartja ezen információt saját magának, hiszen ez különbözteti meg őket a versenytársaiktól.

Termékválaszték és kiszállítás

Óriási termékválaszték érhető el náluk. Rengeteg féle bor, legyen szó vörös-és fehérborokról, de azt is érdemes szem előtt tartanunk, hogy a legtöbb esetben a legmodernebb technológiai fogyasztással készült termékekről van szó.

Akár ingyenes szállítást vállal csapatuk egész hazánk területén. Ennek az az oka, hogy ezzel próbálják meg támogatni vásárlóikat. Rendkívül színvonalas az ügyfélszolgálati kiszolgálásuk, ennek köszönhetően öröm lesz tőlük vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.