Mi az a kétszárnyú kapunyitó?

A kétszárnyú kapunyitó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kétszárnyú kapu automatikus és távirányítós nyitását és zárását. Ezek a kapunyitó rendszerek legtöbbször otthon használatosak, ám ipari gyárak bejárata vagy éppen vállalkozásoknál is, ahol egy két részből álló kaput kell mozgatni és vezérelni. A kétszárnyú kapunyitók általában elektromos motorokkal rendelkeznek, amelyek mozgatják a kapucsúszkákat vagy a karokat a kapu mindkét oldalán. Ezek a motorok a rendszer vezérlőegységéhez vannak csatlakoztatva, amely lehetővé teszi a távirányítós vagy egyéb vezérlőeszközökkel való kapunyitást illetve zárást.

Előnyei

  • Elsődlegesen a kényelmes hozzáférés kiemelendő, mivel a használójának nem kell semmilyen erőt kifejteni, mivel a távirányító segítségével meg van oldva a vezérlés. A biztonságot is igazán növelik, már csak amiatt is, mert nem kell feleslegesen kiszállni az autóból.
  • A tervezések alapjáraton egy stabilitást ad a kapunak, sima mozgatásra lettek gyártva. A motorok és a vezérlőegység beállításai lehetővé teszik a kapucsúszkák vagy karok mozgását, hogy a kapu kiegyensúlyozott legyen és zavartalanul működjön.
  • A kétszárnyú kapunyitók telepítése és karbantartása speciális szakértelmet igényel. Az eszközök elektromos csatlakoztatása és a motorok megfelelő beállítása szakember feladata. Az üzembe helyezés munkatársaink ellenőrzik a megfelelő működést! https://kaputechnika-webshop.hu/ketszarnyu-kapunyito-szettek-256

Összegzés

Rövidítve ezek a kapunyitó szettek megoldják a kétszárnyú kapuk automatizálását, megspékelve egy eddig nem ismert kényelemmel. A távirányítók segítenek a kapu irányításában, emiatt távolról is lehetővé teszi a vezérlést. A telepítésről bővebben keresse fel munkatársainkat, vagy érdeklődjön weboldalunkon a fentebb belinkelt elérhetőségen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.